Voor mijn moderne woonstijl kocht ik industriële wandlampen. Zoals je wellicht weet, ben ik de laatste tijd erg veel bezig met mijn interieur. Ik vind het belangrijk om in een fijn huis te wonen een een sfeervolle omgeving te creëren. Al een tijdje heb ik gemerkt dat het een hoop stress verlicht, wanneer je thuis komt in een prettige omgeving. Ik ben altijd op zoek naar leuke manieren om mijn interieur te verbeteren en zodoende ben ik nu bezig met het verfijnen van mijn moderne woonstijl.

Verlichting

Uiteraard heb ik altijd al verlichting in huis gehad en daar heb ik niet zo bij stilgestaan. Voorheen kocht ik gewoon een lamp die betaalbaar was en qua kleur aansloot bij de rest van mijn meubilair. Nu ben ik gaan zoeken naar lampen die echt aansluiten bij de interieurstijl. Industriële wandlampen staan daar prachtig bij en zodoende heb ik er daarvan een aantal gekocht. Nu heb ik industriële wandlampen in de woonkamer, de keuken en zelfs in mijn slaapkamer! Deze staan een stuk beter dan de staande lampen die ik voorheen had.

De juiste kleuren

Natuurlijk heeft iedereen zijn of haar voorkeur wat betreft kleurgebruik in het interieur. Binnen een moderne woonstijl is er dan ook veel mogelijk. Zelf kies ik zo veel mogelijk voor de basiskleuren: wit en grijs. Omdat ik ook wel van kleur houdt, heb ik groenblauw als detail kleur gekozen. Accessoires zoals sierkussens of kaarsen koop ik dan graag in die kleur. Omdat ik wilde dat mijn industriële wandlampen daar ook goed bij zouden staan, ben ik gegaan voor een donkergrijze kleur. De industriële wandlampen hebben een matte afwerking en dat vind ik erg mooi!

Verbeter jouw interieur

Wil jij jouw interieur ook verbeteren? Kijk dan eens naar het effect dat lampen en licht op jouw woning hebben. Misschien heb jij wel een felle lamp en zou een zachtere kleur licht een stuk beter staan. Hiermee kun je eenvoudig experimenteren, totdat je de juiste oplossing hebt gevonden. Een industriële wandlamp staat mooi in een moderne woonstijl, maar heb jij meer een landelijke of juist klassieke stijl? Dan is er weer ander soort verlichting dat mooi staat. Ik ben benieuwd hoe jullie dat aanpakken!

Industriële wandlampen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *